Werken bij het Havenbedrijf Gent

Het Havenbedrijf Gent, nv van publiek recht, legt zich toe op de ontwikkeling, het beheer en de promotie van de Gentse haven. Het stelt ongeveer 160 personen te werk in meer dan 60 verschillende functies, zoals ingenieur, tekenaar, havenluitenant, boekhouder, systeembeheerder, beleidsmedewerker, onderhoudsmedewerker, technisch medewerker, administratief medewerker...

Volg het Havenbedrijf op LinkedIn voor updates en info over werken bij het Havenbedrijf.

Procedure
De aanwervingen gebeuren in samenwerking met Jobpunt Vlaanderen en hun vaste partners. Externe vacatures worden steeds gepubliceerd in diverse media en op deze website. Neem hier dus regelmatig een kijkje!
Wanneer jouw cv weerhouden wordt, word je door ons uitgenodigd om deel te nemen aan de verdere selectieprocedure. Wie slaagt wordt aangeworven of opgenomen in een werfreserve.
Bekijk alvast de openstaande vacatures.

Spontane sollicitatie
Geen passende vacature gevonden? Je kunt ook steeds spontaan solliciteren door ons jouw cv te bezorgen via jobs@havengent.be. Vermeld duidelijk naar welke uitdaging je op zoek bent. Wanneer er vacatures zijn die bij jouw profiel aansluiten, zullen wij jou hiervan op de hoogte brengen.

Stage
Op zoek naar een stageplaats? Wij bieden diverse stageplaatsen aan. Breng ons op de hoogte van jouw stage(project) via jobs@havengent.be en wij bekijken graag samen met jou een mogelijke samenwerking.

Info
Personeel & Organisatie, Evelien Meirlaen, HR Manager, evelien.meirlaen@havengent.be, tel. +32 (0)9 251 05 50.

Werken in de haven
Bij het Havenbedrijf kun je niet terecht voor info over vacatures in een havengebonden bedrijf. Bij 'Werken in de haven' vind je meer info.